2011-02-23
21:00:20

Dagens citat


2011-02-23
19:45:50

Movie day

Hello!
Denna veckan har jag ju lov så idag har jag varit hos Carla. Vi kollade på film, Shrooms och Harry Potter och nu sitter jag här hemma och kollar på Step up. En riktigt chill dag kan man säga.
Denna veckan har jag i alla fall vart på SPA vilket va jätte skönt, haft teater och filosofi.
Jag har inte så många planer för lovet så vi får se vad som händer sen.
Ciao!

2011-02-20
18:20:39

Home, sweet home

Hejjsan!
Nu är jag hemma igen från pappa, han bor i en liten grop som kallas braås så det är skönt att komma till ett ställe där det iallafall händer lite saker. I går så va jag och pappa på volvo i gympa salen och spelade basket, badminton och pingis. Han försökte också lära mig att styrketräna och det gick ju sådär...
Idag va vi hos min farbror och mina super söta kusiner. Sedan gick vi lite på samarkand och pappa köpte mig en mössa.
Nu när jag kom hem så hade kläderna som jag hade beställt hem kommit och snart ska jag packa för imon blir det SPA med mor min.
Här kommer lite bilder

2011-02-18
19:18:37

hipp hipp hurra, amandas födeleda'

Hejjsan svejsan!
Tänkte ta och säga grattis till amanda igen så Grattiiis!
Jag skulle ge henne en present idag och vi hade inte lektioner samtidigt så jag la den i Linneas väska och jag smsade dom att jag gjorde det, men tydligen så hade dom inte sett smsen så Linnea trodde att hon hade en hemlig beundrare, men tyvärr nea, så va det ju inte ;D
Idag har jag bakat cookies, riktigt gottis det och sen tänkte jag att jag skulle vara lite nyttig med så jag va ute och gick med mor min.
Sen måste jag tyvärr diska snart med men det är en annan historia :S

Amandas present:

2011-02-17
15:32:41

FF

Hej!
Nu sitter jag här ensam hemma och läser Frida. Mamma kommer hem vid nio och innan dess så hoppas jag att jag har gjort några läxor i alla fall. Sista dan i skolan imon inna sportlovet, längtar sjukt mycket nu.
Igår va jag i Växjö med Evelina och Emma. Jag köpte lite smycken och en present till min kusin som fyller år.
Sen kollade jag och Evelina på bio, Åsa Nisse blev det och den va faktiskt jätte kul. Det va väldigt roligt att sitta jämte Evelina med för hon började skratta precis när vi andra slutat, undra vad det berodde på? ;D

2011-02-15
19:59:27

Helt slut

Hejhej!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag sitter här och myser i min morgonrock och jag är verkligen helt slut. Har haft aerobic så det kanske förklarar saken...
Idag har jag varit i skolan och där va väll allt som vanligt och sen hade jag gitarr lektion och jag har precis börjat spela "Saddle up" av Elise Lieberth. En riktigt cool låt så den borde ni lyssna på.
Sen hade jag elevensval där jag har låtskrivning och det är alltid roligt.
Men nu sitter jag här och jag tror att jag ska anmäla mig till Musik Direkt och se hur det är.

2011-02-13
16:58:08

Är inte söndag en vilodag? -Inte för mig

Hallojsan!
Idag har jag faktiskt varit duktig, jag har handlat, städat, pluggat och just nu sitter jag och skriver av alla låtar som jag har gjort. Jag kom på att det kanske är lite dumt att bara ha ett ex av varje låt, eller vad tycker ni?
Nu har jag skrivit av 6 låtar av 26 så jag har lite jobb var kan man säga..
Och konstigt nog så längtar jag efter att kunna gå en hel vecka i skolan, inte gjort det på 2 veckor nu tror jag pga att jag har varit sjuk.

2011-02-12
12:09:06

Mamma fyller år, grattis!

Hejj!
Nu håller jag på att bli frisk- igen... I torsdags fick jag magsjuka- igen. Riktigt störande men nu ska jag sluta att vara sjuk i alla fall.
Idag fyller mamma år och av mig har hon fått choklad och toapapper, vår humor :D
Just nu är mamma hos mormor och morfar för att bli firad där och jag sitter här hemma och ska ta igen alla saker som jag har missat i skolan. Just nu känns det omöjligt men jag får försöka så jag ska fortsätta med det nu.

2011-02-09
17:06:34

Hatar rubriker, kommer aldrig på något :D

Hallå på er!
Sitter här och pluggar- igen. Ligger efter i massa ämnen nu för att jag var sjuk förra veckan, jag va borta i 3 dagar och vips så ligger man sjukt efter i skolan.
Idag har jag varit i skolan som vanligt och efter skolan så köpte jag en present till Amanda som fyller år snart, hon kommer bli så glad så ;)
Jag har varit ute och letat sommar jobb med, hoppas verkligen att jag hittar något, men det är inte så lätt när det finns massa andra som också vill det.
Senare ikväll sen ska jag till KV och börja spela in min och Ninas låt i studion så det ska bli kul.
Ska fortsätta med mina läxor nu så ses så länge :D

2011-02-08
20:02:04

Dagens citat


2011-02-06
14:56:11

Helt frisk

Hejsan!
Nu kan jag äntligen säga att jag är helt frisk så jag ska till kyrkan ikväll med konfan. Det ska bli skönt att komma utanför dörren nu när jag har suttit inne i 4 dagar. Jag sitter här med en so uppsats men jag tyckte att jag behövde en paus i det :)
Har målat naglarna idag, blev inget super resultat men ändå, haha :D


2011-02-05
20:30:32

Dagens citat

Tänkte lägga ut ett "dagens citat" nu medans jag kollar lite på melodifestivalen.


2011-02-05
17:09:42

Datorn är fixad!

Hejj!
Jag har varit dålig på att blogga nu den sista tiden men det är för att datorn har varit sönder så nu sitter jag här och laddar ner skype och messenger m.m.
Det har inte hänt så mycket mer än att jag har haft maginfluensa, inte det roligaste men nu håller jag på att bättra mig. :D
Jag ska inte blogga mycket mer just nu för jag har en SO-uppsats att göra och sen ikväll ska jag kolla på melodifestivalen och Erin Brockovich.