2010-08-31
19:57:19

Stolt!

Idag var ju då första gången som jag spelade bas i mitt liv och nu har jag precis lärt mig hela "living in america" av the sounds.



Många kramar!
2010-08-31
17:32:16

Biologi.....

Hejjsan!
Nu sitter jag här med min biologi läxa i knät, inte det roligaste men man får försöka ändå.... Dagen har varit jätte kul, förutom att jag vaknade av att jag va ännu mer förkyld. Jag hade min första gitarr lektion för terminen i dag och det är alltid roligt. Och sedan på min elevensval så skulle jag spela i band med ewe (gitarr), millan (gitarr), emma (trummor) och jag på bas. Jag tyckte att det passade väldigt bra nu när jag fick en igår.

Mitt favorit halsband just nu är ett av dom som jag fick av mamma.



Många kramar!

2010-08-30
20:05:17

Fångarna på fortet.

Vilka mer än jag kollar på fångarna på fortet?
2010-08-30
19:17:55

Skolfoto och ny bas

Hello!
Idag var det den dagen på året då vi skulle ta skolfoto. Inte den bästa dagen om ni frågar mig... Men man fick försöka se så bra ut som man kan, som inte jag häller lyckades med för att jag började skratta mitt i allt... Men förutom det så var pappa i Tingsryd och han överraskade mig med en ny bas. Jätte snygg tycker jag men nu gäller det bara för mig att lära mig att spela. Jag hoppas att jag kan ta nytta av att jag kan spela gitarr så som jag gör, annars kanske det blir lite problem.






lite mycket ego bilder på mig men jag tror ni står ut ;D

Många kramar!
2010-08-29
20:23:28

Herr kantarell

Hello!
Imorse kände jag för att baka något så jag gjorde fromage men den blev totalt misslyckad! Den stelnade aldrig så det blev typ bara som en ända stor smet... Men det va gott till glass iallafall.

Mormor ringde innan och undrade om jag ville ha kantareller som hon och morfar hade plockat idag så nu har vi kantareller tills imon. Jag älskar verkligen det.



Många kramar!
2010-08-28
21:08:06

bara 11 år!

Jag har börjat lyssna på en 11 åring som spelar som ett riktigt proffs med sin gitarr! Tycker verklingen att ni ska kolla inte detta! http://www.youtube.com/watch?v=33YcYLumEDk



Många kramar!
2010-08-28
20:44:39

Kusin vitamin

Nu i morse så kände jag att jag höll på att bli förkyld och vad gör jag då? Jag köper alltid ett gäng apelsiner och annat och pressar till en riktig vitamin kick. Jag lovar- Det är jätte gott. Mamma tyckte det med och vi drack det när vi kollade på en jätte bra film! Den heter Brothers och jag höll på att börja gråta och det har jag bara gjort till titanic innan. Vi åt kronärtskocka med och jag verkligen älskaar det så det va en lyckad kväll med mamma :D



Många kramar!

2010-08-28
15:41:36

´bilder från igår

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från ewe där jag sov inatt. Vi vaknade i morse av att regnet bara öste ner och det lät jätte mycket. Igår var det jätte mysigt vid sjön där vi kollade på solnedgången och dum som jag var tog jag inte med mig kameran men här är några andra bilder från igår.




Här sov jaag :D

 

osminkad (y'



Om man ska sova så bara måååste man ju bara ha en bamse kudde :p



Många karamar!
2010-08-27
21:54:07

sova över

Hejhej!
Nu sitter jag här hos ewe och ska sova över :D Vi har vart vid sjön idag och det va jätte mysigt att sitta där i solnedgången. Är inte på blogg humör så hejjdå.

Många kramar!
2010-08-26
20:31:29

Ska färga håret

Hejhej!
Nu har jag kommit hem från ljus partyt och vi köpte: body scrub, bananblads ljus & grapefrukt ljus. Jag vann också 3 andra ljus.
Nu har jag bestämt att jag ska färga håret brunt med så nu ska jag bara beställa tid. Vad tycker ni om den iden?



Många kramar!
2010-08-26
14:57:48

Ljus party

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och på sista lektionen skulle vi springa. Det var längesedan som jag gjorde det så det var jätte skönt! Snart ska jag ta och sätta på lite ris för jag och mamma ska göra tonfisk gratäng. Jag vet, det låter inte så gott men det är det. Jag fick det receptet från Millan igår och jag hoppas att vi gör den lika god som dom. Senare idag ska jag och mamma på ljus party i Linneryd och det är jätte kul. Jag får se om vi köper något och det är troligt att vi gör det.



Många kramar!
2010-08-25
18:29:52

Läser

Efter skolan idag så har jag varit jätte trött! Jag och mamma fikade på hyllan med en släkting och det ända jag konsentrerade mig på va att inte somna... Jag kände mig så osocial för vi brukar inte träffa han så ofta men vad kan man göra?
Jag har börjat läsa en jätte bra bok nu för att ta det lite lungt. Det är den andra delen av tre böcker och serien heter TRE. Det tycker jag att ni ska låna och den är jätte bra att ha om man inte är en storläsare :p



Många kramar!
2010-08-25
18:23:17

Tårtan

Ja, jag sa ju då att ni skulle få se min tårta som jag bakade... Det blev inte så lyckat och jag bara undrar- Varför ser alltid tårtor så finare ut i boken? Haha, den blev inte så jätte lyckad och det första man gör va att hälla ut massa kakao på hela bordet så det va inte jätte lyckat men gott va det!





Många kramar!
2010-08-25
13:26:36

Tårta.

Hejhej!
Nu har jag kommit hem från en kort dag i skolan. Fast ärligt talat så kändes den som en evighet, alla jobbiga ämnen på en dag....
Jag tänkte göra en choklad tårta nu som jag hoppas ska bli bra. Ni får se resultatet senare och förhoppnings vis så ska jag inte behöva skämmas...



Många kramar!
2010-08-24
20:38:38

Fångarna på fortet.

Hejhej!
Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet. Jag vet inte hur längesen det va sedan sist jag såg det.
Efter skolan idag så var det jag som skulle göra maten så det blev amerikanska pankakor. Det var jättegott även om det va jga som hade lagat det. Jag och mamma åkte till Göran sen med och han har verkligen en jätte gosig katt!
Nu ska jag fortsätta kolla men innan dess så ska jag visa mina naglar som jag gjorde idag. Det var första gången jag gjorde denna sorten så klaga inte :p




Många kramar!


2010-08-24
12:22:35

Hål timme.

Hejjsan!
Jag har tagit en liten snabbis hem för jag har håltimme nu. Jag tänkte egentligen vara i skolan men jag upptäckte att jag hade fått lingon över hela byxorna! Inte så roligt att gå runt i det om ni frågar mig... Så nu sitter jag här och kollar in i mitt rum och undrar om jag verkligen orkar städa upp allt :p Jag lovade mamma att städa i morse så jag får väll ta tag i det idag. Jag ska ha idrott om 40 minuter och jag ser fram emot att röra lite på mig. Efter det så har jag bara EVA kvar som vi egenligen inte ska göra något på för vi har inte valt vad vi ska göra än så vi ska sitta i aulan och lyssna på vad man kan välja.



Många kramar!
2010-08-23
20:14:44

Trött efter första skoladagen.

Hejhej!
Idag var det igång med skola igen! Många säger att dom vill att lovet ska va längre men jag tycker faktiskt att det är kul att börja tänka igen. Det va roligt att se alla nya 7:or med :D
Efter skola så följde jag med Linnea hem och vi va ute och gick i regnet. Jag älskar verkligen regn, det är så mysigt.

Här är några bilder på oss i alla fall, jag bjuder på den sista bilden ;D






Många kramar!
2010-08-22
18:14:23

??

Väldigt stor sko?



Nej, det är det inte, det är en riktig tårta!
Jag tänkte att jag skulle göra en tårta så jag sökte lite på google och hittade den här otroligt verkliga tårtan!
Här är några andra jag hittade med.




Många kramar!

2010-08-22
17:29:48

Tiffany Alvord.

Sitter och lyssnar på Tiffany Alvord och jag tycker hon är verkligen är jätte bra!
Ni måste verkligen lyssna på henne, hon spelar både egna och andras låtar.

http://www.youtube.com/user/TiffanyAlvord




Många kramar!
2010-08-22
16:24:46

Muffins!

Hej!
Nu sitter jag här och äter jätte goda choklad muffins och har precis kommit hem från pappa.
Igår åkte jag till honom och det första vi gjorde va att kolla på en bas till mig som vi nog ska köpa snart. Fast jag kan egentligen inte spela bas men det är kul att ha ända.
Sedan åkte vi till min kusin och va där en stund innan jag fick se pappas nya boende. Han bor i källan hos en kompis men det är som ett eget hus, större än vår lilla lägenhet.
Mitt rum var jätte fint och så här såg det ut..


Pappa är inte världs bäst på att laga mat kan man säga så jag tog åt mig uppgiften att göra det, och när han hade smakat så sa han att jag fick vara kock i huset. Jag gjorde Panang och chansade bara hur man skulle göra så jag va glad över det betyget.


Jag kanske skulle passa på att säga med att hon som pappa bor hos har fått ett pris för hennes underbara trädgård!

Idag när vi vaknade så märkte vi tyvär att det regnade in i huset och det va inte så roligt, men vad kan man göra?

Nu sitter jag här hemma i alla fall och undrar vad man ska göra... Jag får lägga mig i någonlunda tid idag med för skolan börjar imon. Jag kan inte förstå hur snabb denna sommaren har gått...

Många kramar!
2010-08-20
18:04:18

Shoppat i Växjö!

Hej hallå!
Har precis kommit hem från en shopping tur i Växjö med emma-www.emmaarundqvist.blogg.se 
Jag är helt slut nu ska jag ta det lungt i kväll.

Jag köpte:
-linne- veromoda
-tröja- veromoda
-svarta jeans- H&M
-skjorta- H&M
-tröja- JC
-smink svampar- H&M

här kommer några bilder från dagen




Jag ÄLSKADE denna men tyvär var jag så dum som inte köpte den





Kramar!

2010-08-19
19:54:00

Hemma igen

Hej igen!
Nu är jag hemma från Millan och då tänkte jag att jag knde visa upp några andra naglar som jag gjorde när jag va sjuk. Jag tycker att dom blev lyckade, eller vad tycker ni?




Och jag lovar, snart ska jag köpa en ny kamera :)

Puss!
2010-08-19
17:07:26

Med millan!

Hejsan!
Nu sitter jag här med Millan. P.s- kolla in www.ttye.blogg.se för hon är en jätte fin människa<33
Vi fick för oss att baka choklad kringlor men det gick inte som vi hade tänkt oss.
Först så tog vi sönder ett ägg så hela kylskåpet var kladdigt.
Sen skulle vi spritsa ut dom och då gick spritsen sönder. Då klippte vi till en påse så att vi kunde använda den istället men även den gick sönder. Vi gjorde två till påsar sen men alla gick sönder.
Haha, det skulle bli 67st men vi fick det till 10st :o Jag vet- vi är BÄÄST på att baka, eller vad tycer ni?

Kakorna tog den mesta tiden för oss men annars så har vi spelat gitarr och Millan har noppat mina ögonbryn (Y)

Det här va vi idag iallafall :D
Millan

Jag


Hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag haft!
Puss!
2010-08-17
18:40:07

Sjuk

Hej!
Jag tror nog aldrig att jag och mamma ska komma någon stans... Idag skulle vi ha tagt tåget till Borås och shoppat men nu har jag blivit sjuk- IGEN! Och magsjuka dessutom.... Det får väll bli så att vi får shoppa i Växjö någon dag istället för det är ju roligt det med.

Denna helgen har jag och pappa bestämt att jag ska kolla i hans nya hus! Eller han bor på undervåningen hos en kompis men det är roligt hur det ser ut ändå.

Pussar och kramar från en sjuk Lisette!

2010-08-16
19:48:13

Blåbärs muffins!

Hej igen!
vi fick för oss att vi skulle plocka blåbär men vi upptäckte tyvär att nästan alla var borta...
vi hade tänkt göra paj men istället så blev det muffins och det va jätte gott tillsammans med vanilj kräm



jag kollade i mammas smycke skrin och upptäckte jätte fina saker.
jag fick några av smyckena med och här kommer ett halsband med riktiga blommor i!


2010-08-16
14:18:01

naglar

Hellu!
Nu håller jag på att packa min väska för imon ska jag och mamma shoppa i Borås! Vi ska sova en natt på hotell där med och det kommer säkert att vara roligt (y'

Tidigare idag har jag gjort mina naglar som kommer här




Ja- jag vet att det är dålig bild kvalite men det får jag nöja mig med tills jag har köpt en nu kamera.

Snart ska jag ner till börjes och handla till resan och jag ska ta ut pengar från en lott. jag vinner aldrig men det gjorde jag tydligen nu.

2010-08-15
19:03:57

Hemma!

Hejjsan!
nu ville jag bara berätta att jag äntligen har kommit hem från komfermandlägret!
tyvär mår jag inte så bra... jag har fått en riktig huvudvärk så jag va inte med i kyrkan tidigare idag.

nu tänkte jag visa upp mina nya naglar med. jag gjorde dom precis innan vi åkte.

 

dålig bild kvalite, men vad tycker ni?

2010-08-10
10:09:15

reebook bilen?

Har ni nyligen sett någon i den här bilen?



nej, det tror inte jag heller att ni har.. men detta är en fungerande bil
som dom har gjort som reklam för märket reebook. Någon som vill köpa?
2010-08-09
22:14:41

Borgholm.

Hejhej!
Idag har jag vart på Öland med mina kusiner, dom har en lägen het i Borgholm. så vi har tillbringat våran dag bland affärer :)

när vi va i Borgholms gallerian såg vi en jätte komstig skylt:



jag tror jag tar 1 flaska eller vad säger ni?

men iallafall så är vi hemma nu igen och det har varit en lyckad dag...
hejdå så länge<33
2010-08-08
17:57:23

Brölloppet

Heej!
nu kommer några bilder från brölloppet

såhär såg jag ut



det här var precis när dom hade gift sig



min lill kusin var brudtärna och hon ville hela tiden ha uppmärksamhet från mamma, men hon va den sötaste lilla tärna jag nånsin sett!



och helt ouppväntat började min farbror sjunga, det var det finaste jag någonsin har sett



kerstin höll på att börja gråta och den lilla brudtärnan håller mamma i handen

2010-08-07
10:34:30

Rix FM festivalen


Ramsells



Timoteij



Anders Fernette



Apollo Drive



Love Generation




jag och nea när vi åkte hem :-D



2010-08-06
13:41:49

Present?!

Hejjsan!
Idag vaknade jag på morgonen och kom på att jag inte hade någon present till pappa! Han fyllde 45 år igår och jag ska träffa honom imon. jag tror jag har letat igenom hela Tingsryd och vad har jag hittat? -ingenting... men Tingsryd är ju en liten håla så man kan inte tro något annat :p

ajah, idag ska jag iallafall till växjö med nea och kolla på rix fm festivalen.
dom som spelar där är:


-Timoteij
-Martin Stenmark                              
-Love Generation
-Darin
-Apollo Drive
-Broken Door
-Lovestoned
-Anders Fernette
-Ramsells

någon annan som ska dit? :-D

2010-08-05
16:21:20

bröllopps naglarna

hej igen!
jag kom inte på några roliga naglar till brölloppet så det blev prickiga men dom blev rätt fina ändå



2010-08-05
10:30:19

Tråkar....

Hejjsan!
Idag har jag absolut inget att göra eftersom att vi ställde in spa resan i förgår... jag tror jag ska göra några naglar till brölloppet på lördag men jag har ingen aning om hur dom ska se ut. jag har inte fått mina saker från melba än och egentligen så behöver jag det men jag får komma på något annat.

2010-08-03
13:34:18

Igår

Hej
Igår var nea här och vi bakade en tårta, fast den smakade lite konstig men man kan väll inte tro annat :p

så här såg den ut iallafall
2010-08-01
15:33:56

Ny låt

Vill passa på att säga att jag har gjort en ny låt till min farbror för han ska gifta sig nu på lördag...
"Jag ser den du är" blev namnet
2010-08-01
15:00:33

packar


hejj
nu står jag här och packar tills tisdag då jag ska till göteborg, jag har precis kommit hem från mormor och morfar där vi åt kantareller som morfar hade plockat. jag hjälpte till med att klippa gräset nu när jag ändå va där.
när jag va och handlade idag så träffade jag min bild lärare som sa att det bara va 3 veckor kvar av sommarlovet!!! vad har jag gjort egentligen? -ingenting..... jag får ta och hitta på något rolligt på tiden som är kvar. men nu måste jag fortsätta packa så hejjdå


(lite suddig bild på mig men....)